More answers.

Hur går det med träningen?

Taggade ju som tusan till att få börja träna igen precis innan vi åkte till Port Hedland. Skrev upp träningsschema som vi skulle börja med och allting. Men efter vår första arbetsdag insåg jag och Josefin att det definitivt skulle räcka med att äta nyttigt och bara få den träningen som vi fick på jobbet. Våra kroppar var helt mörbultade efter bara en dag!

Har räknat ut att vi får runt 4 intensiva träningstimmar per dag på jobbet. Föreställ er själva hur kroppen mår om ni skulle ut och klippa gräsmattor/bära runt på tunga saker som man knappt orkar lyfta upp själv/böja sig upp och ned tjugo gånger på en minut osv. i fyra timmar. Har aldrig sett så mycket svett i hela mitt liv! Vi dricker runt 5 liter vatten om dagen, kissar bara en gång under åtta timmar, så skulle tippa på att vi svettas ut 1-2 liter per dag? Bild på ryggsvett. Känsliga läsare varnas, haha. Efter varje trädgård ser kläderna ut som att man har gått in och ut ur en dusch. Man har svett på ställen där man inte ens trodde att man kunde svettas. Axelsvett, lårsvett, under-tutten svett, magsvett, vadsvett, haha helt sjukt.

Min kropp har varit konstant mörbultad både på jobbet och hemma på fritiden sedan första dagen. Vet knappt hur det känns att inte ha mjölksyra till och från och träningsvärk 24/7 just nu. Sedan går vi även på en kost just nu som är speciellt uträknad. Kan visa er i ett annat inlägg om det :) Men om några veckor när kroppen har blivit jäkligt fit och man har byggt lite muskler kommer vi nog köra igång med lite träning även på fritiden. Tills vidare får våra dagliga simturer i poolen och vår nyttiga mathållning räcka. Har redan tappat rejält i vikt på bara en vecka. Så bara fortsätta i samma takt nu så kommer förhoppningsvis både jag och Josefin få våra drömkroppar!

 
Antal kalorier (på ett ungefär) man bränner på en halvtimme:
Trädgårdsarbete 250 kcal
Promenad : 150 kcal
Jogging: 300 kcal


Imorgon svarar jag på frågan: Är det lätt att få jobb i Australien?


Inspobild: (otippat nog) miley cyrus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0