WHAT IT MEANS TO BE ALIVE!

Vill skrika utav lycka just nu!! Anledningen? Australien, livet, människor och surfing. Fy tusan vilka bra dagar vi har haft här i Noosa, och några till blir det! Surfat hela morgonen och förmiddagen nu och lär göra detsamma i morgon! Ska göra allt i min makt för att få ett jobb i en surfstad sedan efter Cairns! Älskarälskarälskar det och jag älskar Australien. Vill aldrig åka härifrån. Är så hög på livet just nu!!!

Juste måste bara säga att ni måste se filmen Soul Surfer. Den filmen ligger i min top 5 lista. Based on a true story. Handlar om Bethany Hamilton, en utav världens bästa kvinnliga surfare som blir av med armen i en hajattack när hon surfar. Ni kan se henne i youtube-klippet ovanför. I filmen är det dock en annan tjej som är skådespelare. Lite cheesy film men ändå så jäkla bra! Nej nu ska jag äta Broccoli med smält ost på och tomat. Alla andra 30 pers på hostelet äter pizza för att det är pizzanight. Men jag är duktigt! Har fått för mig att jag helst bara vill äta mat som inte är processerad alltså så ren och naturlig mat som möjligt och framför allt just nu mest grönsaker, nötter samt frukt. Måste väl tillägga att jag dock inte är hysteriskt noggrann.


Kommentarer
Postat av: Fius

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Fantastiskt. Jag hoppas att du får vara kvar där länge, länge - så att jag kan åka och hälsa på dig någon jävla gång.<3

2012-03-14 @ 16:47:50
Postat av: Michaela

Älskar bilden på dig!

2012-03-14 @ 16:55:52
URL: http://madhouse.webblogg.se/
Postat av: Felicia

härlig bild!

2012-03-14 @ 18:36:47
URL: http://hardluckwoman.webblogg.se/
Postat av: RockyRoute

Åh,Bethany Hamilton är råball!!

2012-03-14 @ 21:02:05
URL: http://rockyroute.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Sjukt nice. Är fortfarande förbannad på att jag blev matförgiftad dagen innan jag skulle lära mig surfa i Costa Rica. Men desto större anledning att dra till Australia! Ska kolla upp filmen. Gillar surf/skate-filmer. Vad heter den där med tre unga killar som är så himlans bra? Fast det är nog mest skate visserligen.Låter som jag skulle behöva lära mig ett och annat om hur man motstår pizza=)

2012-03-14 @ 21:40:10
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0