UNBELIEVABLE!

Efter en 20 timmars lång bussresa med massa vatten på vägarna samt med en buss som efter ett tag gick sönder så att vi fick ta en localbus sista biten kom vi tillslut fram till Whitsundays! Rätt slitsam bussresa. Hade en infekterad tå och fick dessutom sitta med knäna i alla olika sorters konstiga vinklar på grund utav för trånga säten. Regnet utanför fönstrena är det värsta jag varit med om! Det var inte ens vattendroppar på bussfönstrena utan det var snarare ett vattenfall man fick titta ut på. Busschaufförerna körde dessutom som biltjuvar. Fick hålla i mig helt krampaktigt i säkerhetsbältet. Men vi hade ett underbart sällskap! Massa vänner som vi lärt känna på Fraser åkte med oss hela vägen!

När vi kom fram till Whitsundays och Airlie Beach var det klarblå himmel och solen lyste över oss. Det var kärlek vid första ögonkastet. Har aldrig sett ett vackrare hav. Gröna tropiska bergstoppar, ett turkostblått hav, kritvita stränder och palmer omringar detta ställe. Dessutom är denna stad precis i den storleken som jag gillar på städer. Runt 30 000 människor, kompakt och med lagom mycket människor så det varken blir för dött eller för livligt. Huvudgatorna är fullproppade med bra shopping med massa små hippa strandbutiker och en hel del nattklubbar, mysiga strandcafér, restauranger och sköna barer. 

Bestämde sedan att vi skulle dela hostelrum med genomgoa Sabrina från Schweiz och med Laurence från Kanada. Träffade dessa fina tjejer under vår Fraser vistelse! Kom sedan i alla fall fram till vårt hostel, eller snarare vår resort. Vi dog, vi skrattade, vi gapade och vi skrattade lite till. Helt jäkla unbelivable! Föreställ er själva skillnaden.. Har för det mesta bara bott i äckliga illaluktande trånga dormrum dom senaste månaderna och har fått dela både kök och toalett med allt från 10-100 andra människor. Eller i vår lilla donga med paddor och möss i sex veckor och i vårt läckande tält på fraser island. Det första som möter oss är i alla fall en stor pool med utsikt över hela havet och med en poolbar! Sedan kommer vi in på rummet. Vi har en hel lägenhet för oss själva med kingsize bed, egen stor toalett och ett eget kök. Kommer sedan ut på vår balkong. Att ens ha balkong? Hur superlyx? Där dog vi nog lite igen. Stor balkong med utsikt över hela whitsundays! Jag och Sabrina har bara tittat på varandra hela dagen och skrattat varenda gång. Känns lagom overkligt alltihopa! 

Ikväll har vi fyra tjejer firat allt detta med ceasarsallad och capriñas på balkongen. Har dessutom haft finbesök och tog hit två andra tjejer som vi lärde känna i Noosa och på Fraser Island.

Lägger in lite bilder från dagen som gått, dock inte från ikväll för dom har jag inte hunnit lägga in:

Vår pool

Vår balkong

En del av vårt rum

Fick besök på balkongen när vi satt och åt lunch!


Det som är mest svårt att få in är att vi betalar lika mycket för detta rum som vi gjort tidigare för våra hostelrum... To good to be true!

Kommentarer
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Vilka fiiiiina kompisar ni har!

2012-03-23 @ 12:07:41
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0