And round and round it goes.

Hade skrivit ett långt djupt inlägg som jag skulle behövt svar på, som nu försvann. Pga blogg.se. Inga ord för det. Om jag inte var gråtfärdig innan så är jag det nu. 

Jobbat tio timmar i baren idag. Vi får inte sitta ned under våra arbetspass heller. Förmodligen därför jag är gråtfärdig nu också. Känner mig som en whiner. Men jag är verkligen inte van att jobba inom restaurangbraschen. Första gången någonsin som jag får käka middag ståendes. Och första gången jag jobbat tio timmar utan någon ordentlig rast. Min vän Marcus brukade alltid berätta för mig om sina dagar på jobbet (inom restaurangbraschen) och jag blev lika chockad varje gång. Trodde inte det var möjligt att människor behövde jobba tio timmar utan rast och äta sina måltider ståendes?

Men jorå, nu får jag känna på hur det är själv. Hur fasiken har du klarat av detta i så många år Marcus? Arbetssysslorna är visserliggen sjukt roliga!! Men nej, jag skulle verkligen inte orka jobba inom restaurangbraschen en längre tid. Herregud vad jag ber till gud att mina två fd jobb hemma i Sverige vill ta mig tillbaka när jag väl kommer hem. Något jag i alla fall måste göra är att sluta jämföra mina kommande jobb med dom två jag hade hemma i Sverige. Jag kommer aldrig bli nöjd om jag inte slutar med det.
I morgon är det tydligen alla hjärtans dag. Jag har i alla fall hela dagen ledigt.


Kommentarer
Postat av: RockyRoute

En av tjejerna jag bodde med i Australien var från Calgary. Jag hade sparat lite pengar sedan jag kom hem förra våren och ville hälsa på henne... Så vi va en vecka hos henne i Calgary & sen en vecka i Mexiko :) hur kommer det sig att du vill dit?Daaamn, restaurangbranschen är ett riktigt helvete! Somnarjobbat som servitris + bartender sedan jag va 15 :P

2012-02-13 @ 15:39:37
URL: http://rockyroute.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Been there - done that. Aldrig mera restaurang/bar-branschen för mig. Men det var skoj en period i livet. En period då jag förvandlades till en zombie, sov till typ två varje dag - jobbade till två på natten - och festade resten av dygnet. Ingen livsstil jag rekommenderar - efter ett år blev allt helt knäppt. För knäppt. Jag tog ett beslut och ett par dagar senare hade jag flyttat till en ny stad och börjat på högskolan. Så kan det gå.

2012-02-13 @ 22:19:35
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: IDA

Babe <3

2012-02-14 @ 01:36:19
URL: http://bad-ass.se
Postat av: Moa

Sv; Tack så jättemkt, vad glad jag blir.

Du är minsann himla fin du med :)

2012-02-18 @ 09:31:14
URL: http://sinisterdiamond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0