Tropical topless.

Har för kort tid och är för stressad att skriva på engelska nu. Igår hyrde vi i alla fall en tropical topless bil. Så söt. En liten liten bil utan tak och med rosa fluffinredning, haha. Måste sett ut som tre fjollor när vi åkte runt i den. Men jäklar vad vi hann göra och se mycket! Hann se hela Magnetic Island på en dag i princip. Steg upp supertidigt på morgonen och började med en morgontrekking i djungeln. Runt 1-2 timmar. Under trekkingen såg vi massa ruiner och fort som byggdes under 2:a världskriget, stannade även vid ett flertal fina utsiktsplatser. Sedan tog vi vår rosa lilla fluffbil och körde vidare och matade vilda Wallabies. Gud så söta! Ett djur som ser ut att vara någon blandning mellan en kanin, känguru och något slags pungdjur. Väldigt små var dom i alla fall, och så levde dom i grottor/bland stora stenar. Åkte sedan vidare och badade i havet och åt lunch i en mysig vik som hette Horseshoe bay. Efter det åkte vi och tittade på vattenfall och cruisade runt hela ön i vår lilla bil. Fick även se vilda kängurur för första gången också! Har bara sett tama hittils. Sedan åkte vi och åt middag i form av en grekisk sallad och frukt på en öde strand och kollade på solnedgången! Idag har vi bara tagit det superlugnt hela dagen. Jag och syrran ska snart gå och laga till pasta med tonfiskröra. Rättare sagt; Mikaela ska laga maten och jag ska diska.

Nedan ser ni två bilder från vårt hostel där vi bor nu. Klickade dom tidigt igår morse i väntan på att vår bil skulle levereras till oss. När man går utanför dörren så känns det verkligen inte som att man är i australien! Känns som att vi befinner oss på någon paradisö. På Fiji eller något liknande. Eller någon thailandö. Jag och Mika tyckte det kändes som att vi var på Koh Tao i Thailand ett tag. Men båda insåg sedan efter vår rundtur att det är bra mycket finare och häftigare natur här. Sedan går det inte att jämföra australiens hospitality med thailands. Det är som att jämföra en saftig mango mot en rutten banan.... Skämt åsido. Från att folk inte ens orkar göra sig besväret med att peka vart man ska gå på en karta till att folk följer med en heela vägen, tills man hittat rätt. Eller från att bli kallad idiot, värdelös kvinna och inte bli tagen på allvar till att alltid bli besvarad med please, thank you och have a nice day, dagligen. Men alla länder har sina för och nackdelar, I guess.Klickade 300 bilder igår, nästan lite ångest. Så ni får bara se dessa så länge. Måste börja koka pastan nu innan syrran kommer hem från mataffären...

Har kanske ett supermegabra jobb på g på västkusten förresten! Alltså på andra sidan australien. Skrev till en tjej vars blogg jag läser som jobbar där nu och ska sluta. Ska i sådana fall få hennes tjänst. Om jag får det jobbet kommer jag tjäna runt 8000-9000 kronor i veckan!! Hon ska prata med sin chef på måndag och se om jag kan börja där. Håll tummarna. Det gör jag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0